04-09-2021 Lexke: Spruijt & opperman - heimweëen (uitverkocht)

Heimweeën is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Carlie Spruijt en Eva Opperman. Waar gaat het over: Twee frisse jonge meiden en toch al heimwee naar vroeger.

De dames zouden oorspronkelijk afgelopen seizoen optreden maar toen gooide Corona roet in het eten. We zijn zeer verheugd dat we deze voorstelling hebben kunnen verplaatsen naar dit seizoen. De kaartjes van 16 mei 2020 blijven geldig voor deze voorstelling. Heimweeën is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Carlie Spruijt en Eva Opperman.

Waar gaat het over: Twee frisse jonge meiden en toch al heimwee naar vroeger. Zij vragen zich af: Wat heeft de jeugd van tegenwoordig het toch goed.’ True! Maar of we daar nou zo blij mee moeten zijn… We baden niet alleen in luxe, néé, we verdrinken erin. En daarom heimweeën we. We verlangen naar een tijd waarin we niet lijden onder keuze, maar waarin wij onze keuzes leiden. Want als je voortdurend wordt geconfronteerd met de hipste gadgets, jaloersmakende killerbody’s en andermans droomcarrières, gaat er vanzelf iets knagen als jij in je eentje, met een knot op je hoofd en een pizza op schoot naar de zoveelste Netflix serie zit te kijken. We voelen ons deelnemer van de wereldkampioenschappen succesvol, strak en leuk zijn.

Wij heimweeën naar een tijd waarin diskwalificatie weer hip is. Een tijd waarin wij zélf de regie in handen hebben, zelf het startschot lossen en zelf de eindstreep bepalen.

Aanvang: 20:30u

RESERVEER TICKETS