NIEUWS LEXKE

Steven Brunswijk – Wat een man kan, kan ik ook

Met trots kondigen we de komst van Steven Brunswijk aan. 

In samenwerking met Theater De Borgh organiseert Lexke Theatercafé in Budel voor u  op 21 mei de voorstelling “Wat een man kan, kan ik ook.”

Sinds het begin van de mensheid wordt het vrouwelijk geslacht als ‘zwakker’ gezien. Maar niets is minder waar! Ik heb geleerd van verschillende powervrouwen in mijn leven zoals mijn moeder en mijn vrouw. Een vrouw kan heel veel dingen ook veel beter dan een man.

MAAR NIET ALLES!

En daar wringt ook gelijk de schoen. Die eeuwige discussies over het autorijden en het kunnen multitasken. ‘zwanger zijn doet pijn en dat zou een man nooit aan kunnen’ Ja, dat weten we nu onderhand wel… En ja, ook mannen kunnen echt ziek zijn. En nee, ze hebben dan niet de ‘mannengriep’. Mannen zijn beter in dingen en vrouwen zijn weer beter in andere dingen. En dat is ook helemaal niet erg. Maar er zijn een hoop vrouwen die koste wat kost alles, maar dan ook écht alles beter willen kunnen dan een man. 

Alles Steven? Ja alles…

Hoe Steven omgaat met deze stellige bewering wil hij heel graag vertellen op zaterdag 21 mei in Lexke Theatercafé. Wilt u erbij zijn, wees dan snel. Er zijn nog slechts een paar kaarten beschikbaar.

 

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!