Budels Bock Bier Blues

8 okt

Budels Bock Bier Blues

Met trots presenteren we i.s.m. de Budelse Brouwerij de eerste editie van ons eigen bluesfestival: Budels Bock Bier Blues.

Het beste van 2 werelden. Bock Bier en Blues Muziek!

Op het podium One White Dog en The Antones.

image

One White Dog bestaat uit bekende, doorgewinterde muzikanten. De band is vernoemd naar de witte hond van Bluesharpspeler Cary van Rhenen.

Het frisse stemgeluid van Reindert Somers, de fijnbesnaarde samenwerking tussen de beide gitaristen Sander Kaatee en Jaap de Jonckheere, de krachtige ondersteuning van de ritmesectie van Haags drumicoon Taco Gorter (drums) en Niels Verboom (basgitaar) en de beide aangevers Boris van der Lek (Saxofoon) en Cary van Rheenen (Mondharmonica) maken van iedere gelegenheid een sensationele rough blues belevenis.

Er zijn voor deze avond zowel zit- als staan plaatsen beschikbaar. 

image

De Tilburgse band The Antones draait al jaren met veel succes mee in de Nederlandse ‘rhythm and bluesscene’. De muzikanten spelen naast eigen werk ook covers van ondermeer Bobby Bland, Hollywood Fats, Junior Wells, Ronnie Earl, en The Fabulous Thunderbirds. The Antones hebben een eigen unieke jaren ’50 en ’60  jump, jive & swing sound waarbij niet stil kan worden gestaan.

Huub Habets, een van de oprichters van de band en met recht de “Oer-Antone”, is al ruim 30 jaar de drijvende kracht achter het geluid van de band. Zijn flamboyante drumstijl is krachtig en swingend tegelijk.

Op piano en Hammond: Reinier “Dizzy Ace” Hustinx. Ook al een oudgediende die niet kapot is te krijgen. 

Op zang een nieuw gezicht in de band. Sylvia Adriaansen is de nieuwe ster aan het bluesfirnament. Zij wordt bijgestaan door wederom een oudgediende die weer terugkeert. Marc Bocken neemt de andere helft van de zangpartijen voor zijn rekening. 

Marco van Lieshout is de nieuwe “oude” gitarist en met zijn zeer muzikale inbreng wederom een aanwinst voor de band. De oplettende lezers en luisteraars weten natuurlijk nog wel dat Marco vanaf de jaren 90 tot ver in de nieuwe eeuw ook al in The Antones speelde.  

Bassist Maurits van der Stappen speelt daarnaast swingend, maar altijd to the point. Hij is onmisbaar voor de ‘Antones-sound’. 

 

Boek Tickets

TICKETS

Informatie

wanneer
8 oktober 2022
tijd
Van u tot u
kosten
€ 16,-
toelichting
Blues Festival

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!