Rebelse Rellers

2 jul

Rebelse Rellers

Dit jaar spelen wij ‘Rebelse Rellers!’, een verhaal gebaseerd op de musical Matilda.

Matilda is een bijzonder meisje. Zonder dat ze ooit naar school is geweest kan ze al boeken lezen en rekenen. Haar ouders vinden dat maar niks en houden haar liever hun ‘dom kind’. 
Toch besluiten ze op een dag dat ze naar school mag. Matilda kan haar geluk niet op. Als ze op school komt, merkt ze dat dit niet zomaar een school is. 

image

De bovenbouwers vertellen haar dat de directrice, Juf Bulstronk, heel gemeen is en als je de regels overtreedt je het stikhok in moet.
Gelukkig is haar eigen juf, Juf Engel, onwijs lief. Het valt Juf Engel al snel op dat Matilda een genie is. Ze wil Matilda een aangepast lesprogramma aanbieden, maar daar is Juf Bulstronk het niet mee eens. 

Als Juf Bulstronk erachter komt dat er een stuk van haar chocoladetaart is opgegeten, roept ze de hele school bij elkaar. Dit is volgens haar een groot misdrijf. Ze komt erachter dat Bram een stuk van haar taart gegeten heeft en hij moet als straf een hele taart opeten. Als hij alles op heeft zegt ze dat het tijd is voor het tweede gedeelte van zijn straf: het stikhok.

Vanaf dit moment komen de kinderen in opstand, dit is toch oneerlijk? Je mag de regels niet veranderen!

Weten ze Juf Bulstronk weg te krijgen? Zodat Juf Engel directrice wordt van de school?
Koop snel je tickets en kom op 2 juli kijken naar de voorstelling, gespeeld door alle leerlingen van de Musicalschool Les van Jentley.

Er wordt hard gewerkt tijdens de lessen en het beloofd weer onwijs mooi te worden! 

image

Boek Tickets

TICKETS

Informatie

wanneer
2 juli 2023
tijd
Van u tot u
kosten
€ 8,50
toelichting
Muziekschool 'Les van Jentley'

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!