T-Force - Atlantis

23 t/m 25 sep

T-Force - Atlantis

Na het daverende succes van The Greatest Show in september 2021 gaat dansvereniging T-Force wederom De Borgh op stelten zetten. 

Tijdens een fantastische dinnershow zal De Borgh worden omgetoverd tot een onderwaterwereld, waarin het publiek zal worden meegenomen in de tocht van een ontdekkingsreiziger die op zoek is naar de mysterieuze, gezonken stad Atlantis. Tijdens zijn gewaagde reis ontmoet hij diverse kleurrijke mensen, dieren en andere mysterieuze wezens die hem proberen te helpen om Atlantis te vinden. Natuurlijk loopt niet alles volgens plan en of zijn droom uit zal komen is zeer twijfelachtig.

image

Tijdens de show wordt het publiek vermaakt met toneel, live zang, dans, percussie en verrassende acts. Bekende artiesten uit de omgeving, zoals Tobias Sanders, Jentley Drieman, Jordi van Leeuwen, Veerle Houben, Arte Favola, projectkoor Experience en nog diverse andere gasten zullen gaan zorgen voor veel mooie, adembenemende en ook lachwekkende momenten tijdens een wervelende show voor jong en oud.

Onder het genot van kleine hapjes tijdens de middagshow of een lekker 3-gangen diner tijdens de avondshows wordt het wederom een middag of avond genieten!

Boek Tickets

TICKETS

Informatie

wanneer
23 t/m 25 september 2022
tijd
Van u tot u
kosten
v.a. € 17,50
toelichting
Dinnershow

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!